От 2 ноември учениците в община Сливен ще преминат в

...
От 2 ноември учениците в община Сливен ще преминат в
Коментари Харесай

От 2 ноември учениците в Сливен преминават на дистанционно обучение

От 2 ноември учениците в община Сливен ще преминат в онлайн образование. Това реши на изключително съвещание Областният спешен щаб, оповестява кореспондентът на bTV Новините в района.

През октомври бе основана организация за периодично повтаряне на присъствено и отдалечено образование, само че броят на болните в общината продължава да пораства.

В околните дни се чака да доближи 750 на 100 000, което е закрепеният предел за прекосяване в онлайн образование в заповедта на просветния министър.

ВМА преобразува още 6 клиники в Коронавирус зони Обратно в клас: Децата ще се тестват два пъти седмично, в случай че родителите се съгласят Министерство на здравеопазването купува щадящи проби за най-малките възпитаници, с цел да се върнат в клас Съпредседател на БАЗ: Зеленият документ е решение за стопанската система От понеделник: Зелен документ и за открито преболедуване с антигенен тест COVID-19 в България: 1370 са новите случаи за последното денонощие Учениците във Варна минават на онлайн образование от 25 октомври Скок във имунизацията след въвеждането на зеления документ Предложиха проект за връщането на децата от 1. до 4. клас в учебно заведение Отново засилен интерес към имунизацията против COVID-19 в „ Пирогов “
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР