От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12

...
От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12
Коментари Харесай

От 19 февруари се ограничава движението на камиони над 12 т по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход

От 19 февруари се лимитира придвижването на камиони над 12 тона с ремаркета и полуремаркета по път III-164 Своге - Искрец - Бучин проход. Времената организация е за осъществяване на укрепителни действия на свлачище в квартал „ Старо село " на град Своге. Движението на транспортните средства се пренасочва по улица „ Староселска " в Своге. Преминаването на трафика по обходния път ще е до довеждане докрай на укрепителните действия, които се чака да приключат до 31 март 2024 година За всички останали транспортни средства до 12 тона придвижването е без ограничаване, както е и сега.

Агенция „ Пътна инфраструктура " моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да следват пътните знаци, които алармират краткотрайната организация на придвижване и да съблюдават разпоредбите за придвижване. Водачите да не да не подхващат рискови изпреварвания и маневри, с които може да бъде застрашена сигурността на всички пътуващи.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ -, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР