От 19 до 29 август състезатели от националния отбор на

...
От 19 до 29 август състезатели от националния отбор на
Коментари Харесай

Национали по бадминтон са на лагер в Каварна

От 19 до 29 август състезатели от националния тим на България по бадминтон са на предварителен лагер в спортна зала „ Олимпиада “ в Каварна. Кметът на община Каварна Нина Ставрева поздрави персонално бадминтонистите и треньорите на една от постоянните им тренировки.

От името на доктор Володя Златев, ръководител на Българската федерация по бадминтон, госпожа Ставрева получи признателен плакет „ За деен принос и заслуги за развиването на бадминтона в община Каварна “.

Треньорът на националния тим по бадминтон е най-титулуваната бадминтонистка на България Петя Неделчева, която е достигала върховото трето място в международната класация. Тренировките на подготвителния лагер в Каварна се водят и от първата европейска шампионка на България по бадминтон Диана Колева, която е треньор на националния тим в Шотландия.

В тренировките на лагера в Каварна присъединяване взимат първата ракета на България Димитър Янакиев и бадминтонисти от други страни. От лагера отсъстват някои от състезателите на националния тим заради присъединяване им на Световното състезание по бадминтон в Базел, Швейцария.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР