От 19 декември 2017 г. (вторник), земеделските стопани могат да

...
От 19 декември 2017 г. (вторник), земеделските стопани могат да
Коментари Харесай

Земеделските стопани могат да проверяват онлайн площите си за Кампания 2017 г.

От 19 декември 2017 година (вторник), земеделските стопани могат да ревизират дали декларираните от тях площи попадат напълно или отчасти в обсега на плана на профилирания пласт "Площи, възможни за подкрепяне " за акция 2017.

Справките се правят на формалната интернет страница на Държавна фирма "Земеделие " в раздел "Система за самостоятелна информация по Директни заплащания ", оповестиха от фонда. Проектът е утвърден със Заповед от 13 декември т. година на министъра на земеделието, храните и горите.

При противоречие с посочените данни претендентите могат да подават възражения до министъра на земеделието, храните и горите. Образци на възраженията се генерират автоматизирано от Системата за самостоятелни информации на Държавен фонд "Земеделие ". Попълнените документи ще се одобряват в регионалните дирекции "Земеделие " до 5 януари 2018 година, в това число.

При усложнение в инспекциите на данните или при подаване на възраженията, земеделските стопани могат да се извърнат за помощ към регионалните и общинските служби по земеделие към Министерството на земеделието, храните и горите.

След разглеждането на всички постъпили възражения ще бъде квалифициран и финалният профилиран пласт "Площи, възможни за подкрепяне " за акция 2017. На базата тази обновена информация Държавна фирма "Земеделие " - РА ще извърши окончателните позволения по схемите и ограниченията на повърхност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР