От 18-ти до 27-ми юни, за пръв път, PEUGEOT ще

...
От 18-ти до 27-ми юни, за пръв път, PEUGEOT ще
Коментари Харесай

PEUGEOT ще сътрудничи на Paris Fashion Week®

От 18-ти до 27-ми юни, за пръв път, PEUGEOT ще сътрудничи на Paris Fashion Week® като Официален авто сътрудник. Този ангажимент символизира привлекателността на PEUGEOT, като го нарежда на събитие, което празнува както емблематични първокласни марки, по този начин и изгряващи гении. Като част от това издание PEUGEOT продължава и своето съдействие с надарения френски дизайнер Емерик Чачуа, създател на авангардната фешън марка 3.PARADIS.

ПРИВЛЕКАТЕЛНОСТ: PEUGEOT споделя своята пристрастеност към привлекателността с топ дизайнери и млади създатели.

ЕМОЦИЯ: Удоволствието е движещата мощ на модата; то е съществена характерност и на шофирането на PEUGEOT.

СЪВЪРШЕНСТВО: PEUGEOT и Paris Fashion Week®, емблеми на френското съвършенство.

За PEUGEOT светът е по-добър, когато има прелест. Убеждение, което слага съсредоточената върху индивида креативност в основата на тактиката на марката. Ангажимент, споделян с Paris Fashion Week®, проведена от Федерацията на висшата мода - Fédération de la Haute Couture et de la Mode, която от 50 години слага дизайнерите под светлините на прожекторите.

През 2024 година, за пръв път, PEUGEOT е формалният авто сътрудник на Paris Fashion Week®, като изданието за мъжка мода за пролет/лято 2025 ще се състои от 18 до 27 юни, седмицата за висша мода есен/зима 2024/2025 ще се организира от 24 до 27 юни, а изданието за дамска мода пролет/лято 2025 е планувано от 23 септември до 1 октомври.

Като част от това партньорство PEUGEOT ще даде 30 автомобила - в това число 408 Hybrid и Plug-in Hybrid, както и новия E-3008, които ще бъдат употребявани за превозването на лицата, поканени на Paris Fashion Week®. Така марката ще получи неповторима видимост в сърцето на столицата.

Изключително изобретателна марка, с изцяло актуализирана гама през последните две години, PEUGEOT си партнира с креативен персони в разнообразни артистични сфери:

сътрудничество с актьора Дж. Демски, който предходната година трансформира хиперавтомобила PEUGEOT 9X8, участващ в Световния шампионат по устойчивост, в същински арт автомобил
партньорство с YellowKorner, водещият издател и пропагандатор на арт снимка, който предложения 5-тима фотографи да разкрият своята визия за привлекателността
или късата стратегия „ Сюблимно ентусиазъм “ по френския ефирен канал TF1, представящ работата на създатели в разнообразни артистични сфери

По случай 2024 Paris Fashion Week®, PEUGEOT продължава и своето съдействие с Емерик Чачуа, надарен френски дизайнер, създател на стилната марка 3.PARADIS. Сътрудничество, почнало през 2023 година, когато Емерик Чачуа основава неповторимо облекло, въодушевено от PEUGEOT INCEPTION CONCEPT, високотехнологичен артикул, създаващ оптична заблуда с помощта на 3D лещовиден принт, който трансформира цветовете си според от зрителния ъгъл.

Тази година Емерик Чачуа взе участие в своята първа Paris Fashion Week® и PEUGEOT го съпровожда в това вдъхновяващо пътешестване, което му разрешава да осъществя фантазиите си. По време на Paris Fashion Week®, PEUGEOT ще даде два особено декорирани автомобила PEUGEOT 408 в цветовете на 3.PARADIS.

PEUGEOT се разпознава с полезностите на 3.PARADIS, които съчетават съвършенството на майсторската направа, силата на посланията, уникалността на стиловете и благосъстоянието на културите, с цел да основават първокласна и вдъхновяваща мода.. Тази оптимистична визия за модата по натурален път кореспондира с оптимистичната визия на Peugeot за бъдещето на електрическата подвижност и отдадеността на марката на микса от култури. 3.PARADIS употребява изкуството на разбъркване на разнообразни стилове като метафора, която празнува нашето многообразие и предизвиква взаимен живот на обилие, като в същото време разпространява полезности като независимост, универсализъм и вяра на всички места по света.

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР