От 18 ноември можете да гледате пилотните епизоди на предаванията

...
От 18 ноември можете да гледате пилотните епизоди на предаванията
Коментари Харесай

Стартира българската здравна телевизия Code Health TV - slava.bg

От 18 ноември можете да гледате пилотните епизоди на предаванията в ефира на Code Health TV - онлайн на www.codehealth.bg или се свържете със своя кабелен оператор за повече информация. Code Health TV ще се посвети 24/7 на здравни тематики и посетители, авторски излъчвания и контент, съгласуван със здравето на всеки един от нас.

Спорт, уравновесено хранене, психологично здраве, съвещания по медицински въпроси, препоръки от лекари и терапевти, медитация и йога - всичко за един по-здравословен метод на живот ви чака в ефира. Във време на международна пандемия и задълбочаващи се проблеми със здравното и психическо положение на хората, потребността от конкретика, достоверно пояснение на обстоятелствата и даване на съответни способи за лекуване е изключително осезаема.

Лица на Code Health TV ще бъдат едни от най-популярните телевизионни водещи от българския ефир. Всеки работен ден в студиото ще ви посрещат Неда Василева и Иво Андреев със утринния блок Healthy Morning. Те ще дискутират най-обсъжданите и настоящи здравни тематики със експерти, лекари и коментатори. Уикендът с Healthy Family ще бъде отдаден на фамилията, майчинството, възпитанието и развъждането на децата. В ролята на водещ влиза Ива Дойчинова.

"Портрети на лекари " ще ви среща с най-хубавите експерти в другите сфери на медицината, лечебни заведения, клиники и медицински центрове. За салдото на духа и тялото ще се грижи Веселина Живанкина със своята графа Mindfulness. "Познаваме ли себе си? " - на този въпрос ще ни дават отговор клиничният психолог Магдалена Ангелова и експертът по НЛП и информационна логика на психиката Тошко Савов.

С голяма усмивка от ефира ще ви посреща и Джуджи. Нейното начин на живот предаване Healthy Lifestyle ще ви води в света на звездите и ще ви покаже по какъв начин се хранят те, по какъв начин спортуват, от какво боледуват и по какъв начин възпитават децата си. В студиото ще гостуват обичани звезди от българския ефир, както и експерти от всички сфери на медицината и здравето.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР