От 17:00 часа утре ще се проведе благотворителният базар и

...
От 17:00 часа утре ще се проведе благотворителният базар и
Коментари Харесай

Утре ще бъде благотворителният базар и концерт в НЧ „Бъдеще–1927“ в Тодорово

От 17:00 часа на следващия ден ще се организира благотворителният базар и концерт в Народно читалище „ Бъдеще–1927 “ в плевенското село Тодорово. Събраните средства ще се употребяват за незабавен ремонт на покриа му .

Припомняме, че, откакто ръководителят на Националното съдружие на сираците в България /НССБ/ Слави Михайлов се обърна към жителите с молба да оказват помощ .

„ На концерта са поканени всички поданици на селото и жители от Плевен, които желаят да се насладят на прелестните осъществявания на децата от читалището и гостуващи сформира, и в това време да оказват помощ “ , съобщи секретарят на читалището Галя Нинова .

Очаква се измежду гостите да бъде шефът на Комплекса за обществени услуги за деца и фамилии в Роман Ивет Симеонова , Слави Михайлов и донори , които са се отзовали до този миг. Покана да бъдат посетители на благотворителното събитие е отправена и към плевенския кмет доктор Валентин Христов и ръководителя на Общинския съвет в Плевен доцент Иван Малкодански , общински съветници, както и кметове и кметски наместници от общината.

„ Очакваме Ви и имаме вяра, че дружно ще помогнем! “, приканва Михайлов.

Ако не може да присъствате персонално, само че желаете да помогнете, можете да дарите средств а, както следва:

IBAN:BG48STSA93000003899693
BIC:STSABGSF
Основание: Дарение за ремонт на покрив
Титуляр на сметка: НЧ „ Бъдеще – 1927 “ с. Тодорово

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР