От 15-и до 17-и май в град Фулда, Германия ще се

...
От 15-и до 17-и май в град Фулда, Германия ще
се
Коментари Харесай

Rettmobil 2019: модели на Opel за неограничена мобилност

От 15-и до 17-и май в град Фулда, Германия ще се организира изложбата RETTmobil 2019. Целта й е да помогне на участващите компании да покажат и разширят бизнеса си в посока спасителнипдейности и подвижност за хората с увреждания.

Мобилността е незаменима за хората с ограничена пъргавина, с цел да се справят по-добре в всекидневието си. На RETTmobil Opel ще покаже по какъв начин може да преобразува превозните си средства тъй че да задоволят потребностите на хората ползващи инвалидни колички.

За първи път Opel показва новата Zafira Life /Живот/ за хора с увреждания на подвижноста си. На щанда на компанията ще е изложен още и модифицирания Combo Life, който, сходно на вана Zafira, се предлага в преработката на експертите по конверсия на AMF-Bruns. Влизането в автомобила е улеснено поради широкия проход за инвалидни колички със стандартна напълно алуминиева рампа.

Подобно на Combo Life и Zafira Life има модифицирана задница със спускаема общоприета напълно алуминиева рампа. Превръщането в транспортно средство за хора с увреждания се предлага и за Zafira Life Large. И двата разновидността се оферират в пет- и седемместни версии.

Същата преработка се предлага и за Opel Movano - с по-ниска задница и рампа за потребители на инвалидни колички.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР