От 15 до 17 юни в Интер Експо Център отваря

...
От 15 до 17 юни в Интер Експо Център отваря
Коментари Харесай

Automotive Expo Sofia от 15 до 17 юни в Интер Експо Център

От 15 до 17 юни в Интер Експо Център отваря порти българският интернационален бизнес формат, подсилен от международния бранд Automechanika

Българското ревю, отдадено на автомобилния афтърмаркет, авточасти, аксесоари, обслужване и консумативи Automotive Expo Sofia ще се организира от 15 до 17 юни. Второто издание ще събере водещи марки в Интер Експо Център и ще трансформира София в притегателна точка за всеки представител на сектора от района на Балканите и Източна Европа.

Огромно самопризнание за уредниците от Интер Експо Център е, че Automotive Expo Sofia още веднъж ще бъде подсилен от Automechanika ;водещият международен бранд за автотехнически изложби и най-успешната комерсиална марка на Messe Frankfurt. Благодарение на това от 15 до 17 юни страната ни ще заеме значимо място в интернационалния изложбен календар, в бранша на автомобилните афтърмаркет, поддръжка и нововъведения.

Бизнес платформата Automotive Expo Sofia ще събере в столицата български и задгранични производители, дистрибутори, иноватори и вносители в сферите на авточастите и съставените елементи, сервизното съоръжение, консумативите за леки, лекотоварни и тежкотоварни коли, съоръжение за електрически автомобили, цифрови решения, тунинг, музикални и системи за сигурност, ръководство на автопарка, франчайз концепции и други. В първото издание на ревюто през 2018г. бяха показани 190 марката от 27 страни.

Едно място – доста преимущества
„ Възможностите за по едно и също време надграждане на бизнеса и разкриване на решения, трансформират Automotive Expo Sofia в привлекателен формат за доста стопански сектори “, разясняват уредниците. Данните сочат, че първото издание е привлякло интереса на притежатели и чиновници на автосервизи, дистрибутори и търговци от разнообразни сфери, притежатели на логистични и складови бази, компании и производители на разнообразни съставни елементи и елементи.

През тази година уредниците насочват старания към развиването на модела и надграждането му по този начин, че ревюто да се трансформира в оптимално сложно събитие, носещо оптимална изгода на всеки присъстващ. „ Отговорността пред сектора е извънредно висока. Само у нас в бранш „ Търговия; ремонт на коли и мотоциклети “, по данни на Национален статистически институт, заетите са над 480 000 души “, споделят уредниците. Затова в концепцията на Automotive Expo Sofia заляга детайлният метод и поддържането на тясна връзка със бранша.

Много благоприятни условия на едно място – тази екосистема ни обезпечават само бизнес ревютата. През призмата на динамичната реалност, това ще трансформира Automotive Expo Sofia 2023 в скъпо събитие от 15 до 17 юни за всеки, привързан с сектора на автомобилния афтърмаркет, ремонта и автоконсумативите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР