От 15 април ще бъде въведена от Русия до Турция,

...
От 15 април ще бъде въведена от Русия до Турция,
Коментари Харесай

Заради COVID-19 Русия ограничава самолетните полети с Турция

От 15 април ще бъде въведена от Русия до Турция, оповестиха от оперативния щаб за битка с разпространяването на ковид, оповестяват медиите.
Като публична причина за възбраната беше посочена неприятната епидемиологична обстановка в страната: през последните дни в Турция се откриват по над 50 хиляди нови случая на дневно.
 Над 1 милион са към този момент жертвите на COVID-19 в Европа Над 1 милион са към този момент жертвите на COVID-19 в Европа
В Европа към този момент са регистрирани над 1 милион умряли от COVID-19. Това, демонстрират калкулации на Франс прес въз основа на публични данни,...
Остават единствено постоянни полети сред Москва и Истанбул.
Роспотребнадзор също включи Турция в листата на страните, които не се предлагат за посещаване от съветски жители. Според портала Tourdom, това решение разрешава на туристите, които са платили за пътувания до Турция, да имат право на възобновяване на 100 %, в случай че не са съгласни с другите възможности, които туроператорите могат да предложат.
Турция беше затворена за задгранични туристи от април до юни 2020 година През август бяха открити директни полети с Русия.
Според формалната статистика от уеб страницата на Световната здравна организация първата вълна на заболеваемост напролет на 2020 година мина умерено: в Турция се записаха към 4 хиляди случая дневно. Увеличение на заболеваемостта се случи в края на ноември - началото на декември: тогава в страната се записаха над 30 хиляди случая дневно. Но страната беше отворена за съветски туристи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР