От 14.00 часа днес Факултетът по химия и фармация на

...
От 14.00 часа днес Факултетът по химия и фармация на
Коментари Харесай

Ден на отворените врати във Факултета по химия и фармация на СУ ще има днес

От 14.00 часа през днешния ден Факултетът по химия и фармация на Софийския университет "Св. Климент Охридски " за поредна година отваря вратите си за всички, които желаят да видят забавни демонстрации, да се срещнат с потребна информация в света на химичните детайли и съединения, и да прегледат най-модерната инсталация в химията. Това заяви пресцентърът на висшето учебно заведение.

В Деня на отворените порти посетителите ще получат също потребна информация за приема и образованието във Факултета по химия и фармация на СУ. Дошлите ще могат да участват и на научно-популярни лекции, на които по занимателен метод се дискутират съществени аспекти на химията и фармацията, както и да се срещнат със занимателни химични демонстрации, разкриващи "колко избухлива и красива може да е химията ".

Посетителите ще имат опцията да завоюват и награди, като покажат своя интерес и знания по химия, както и да прегледат неповторимата сбирка на факултета от екзотични детайли и съединения. Предвидена е опцията за визити в лаборатории по желание на посетителите.

Факултетът по химия и фармация на Софийския университет се намира на бул. "Джеймс Баучър " 1.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР