От 13-ти до 16-ти юни парк Студентски“ в столицата ще

...
От 13-ти до 16-ти юни парк Студентски“ в столицата ще
Коментари Харесай

Кеца открива Парк фест в Студентски град

От 13-ти до 16-ти юни парк „ Студентски “ в столицата ще бъде хазаин на седмото издание на „ Парк фест “. Тази година фестивалът ще бъде открит от музикалната легенда на българската сцена – Васил Найденов. Както постоянно, в програмата са включени имена на актьори от необятен жанров набор, тъй че публиката от всички възрасти да се усеща като вкъщи си на „ Парк фест “.

В рамките на четири дни положителното въодушевление ще дирижират със своите концерти още Стенли, Михаела Маринова и Боро Първи. Освен огромните музикални звезди, на сцената на фестивала ще блестят и някои от най-ярките млади български реализатори.

Една от вълнуващите атракции на фестивала ще бъде най-високото виенско колело, което в миналото е било поставяно в София – с височина от над 22 метра. Тази неповторима забележителност ще даде на посетителите невероятна панорама към града и Витоша, създавайки незабравими мемоари.

Традиционно, „ Парк фест “ ще бъде с целодневна стратегия, която ще предложи голям брой безвъзмездни спортни и креативен класове, еко интензивности и занимания за дребни и огромни. Сред тях са и просветителни занимания, които ще предизвикат младите мозъци с интерактивни научни демонстрации и опити. Арт базарът ще показа произведения на родни създатели и занаятчии, предлагащи неповторими произведения и творби на изкуството.

Очакват ви и голям брой фамилни игри, след които сигурно ще си тръгнете със безценен спомент и чувство за единодушие. Специални провокации за планувани и за домашните любимци.

„ Парк фест “ е с вход свободен, което го прави наличен за всички и дава обещание да бъде незабравимо прекарване, изпълнено с наслада, креативност и доста усмивки.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР