От 11 февруари /четвъртък/ продължава ремонтът на още два участъка

...
От 11 февруари /четвъртък/ продължава ремонтът на още два участъка
Коментари Харесай

Продължава поетапният ремонт на участъци от Северната дъга на Софийския околовръстен път

От 11 февруари /четвъртък/ продължава ремонтът на още два сектора от /II-18/, с обща дължина 6,4 км. Той е част от почналото в края на 2020 година поетапно възобновяване на второкласния път. През м. година бяха ремонтирани три сектора с обща дължина 5,9 км, както и прилежащите уреди.
В четвъртък строителните действия ще стартират с фрезоване на остарялата асфалтова настилка в 3,6-километрова права сред кръстовищата за Световрачене и Войнеговци /при км 15+975/ и за с. Локорско /при км 19+550/. От 19 февруари ще започват строителните действия в 2,8 км сектор от кръстовището за Чепинци /при км 20+020/ до връзката за бент. Чепинци /при км 22+855/.
 Б. Борисов: Пускаме придвижването по околовръстния път сред Младост и Горубляне Б. Борисов: Пускаме придвижването по околовръстния път сред " Младост " и " Горубляне "
" За облекчение на трафика през зимата, на следващия ден пускаме придвижването по ремонтирания близо 2-километров сектор на Софийския околовръстен път...
По време на ремонтните действия двата сектора от Северната дъга ще бъдат напълно затворени за придвижване. Трафикът ще минава по обходен маршрут: през Чепинци, Негован и Световрачене. Необходимо е водачите да карат с нараснало внимание и да съблюдават прецизно ограничаването на скоростта до 50 км/ч и поставената пътна сигнализация. При утежняване на метеорологичните условия е допустимо в затворените сектори да се възвърне краткотрайно придвижването, с цел да се предотвратят усложненията при напредването по обходните направления.
Предвижда се ремонтните работи да приключат доникъде на май 2021 година Те включват увеличаване на пътната структура с мрежи, където е належащо, ремонт на две уреди в първия сектор и на две уреди във втория, които са в извънредно неприятно положение, замяна на асфалтовата настилка, възобновяване на банкетите и уширенията, действия за възстановяване на отводняването. Участъците ще са с нова маркировка и пътни знаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР