От 11.00 ч. на 28 май (събота) в двора на

...
От 11.00 ч. на 28 май (събота) в двора на
Коментари Харесай

Във Варна награждават лауреатите от Националния конкурс за детска рисунка „ПриказкиТе“

От 11.00 ч. на 28 май (събота) в двора на ЦПЛР-Общински детски комплекс във Варна ще се организира награждаването на лауреатите от Националния конкурс за детска рисунка " ПриказкиТЕ ", оповестяват от ОДК за Moreto.net.

Той е отдаден на 1 юни - Международния ден на детето. Конкурсът се провежда от ЦПЛР - ОДК, гр. Варна, със съдействието на Община Варна и е включен в Националния календар за изяви по ползи на Министерството на образованието и науката.

Жури, управлявано от Надежда Антова – художник и учител в НУИ „ Добри Христов “, гр. Варна, и членове: Кремена Николова - художник и Велина Христова – художник, прегледа и оцени общо 241 произведения, дело на участници от 34 обитаеми места в страната и чужбина.

Комисията реши и трите специфични награди да отпътуват за столицата. Специалната премия на кмета на град Варна ще бъде връчена на Андрея Калчева от ЧСОУ „ Британика “, гр. София. Наталия Карагьозова от ателие „ Приложен фолклор “ при ЦПЛР – Център за просвета, изкуство и обучение, получава оценката на Националния замък на децата. И журито дава своя специфична премия. С нея ще бъде удостоена Петя Велева, ученик на същото столично ателие.

В деня на награждаването ще бъде показана галерия с произведения на участниците в състезанието. Водещ на церемонията ще бъде Марияна Григорова от театрална натрупа „ Трик-Трак “.

Протокол с имената на всички отличени участници -
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР