От 10 март кампанията „Купи и Дари“ на BILLA България

...
От 10 март кампанията „Купи и Дари“ на BILLA България
Коментари Харесай

Кампанията Купи и Дари на BILLA ще е в подкрепа на украинските бежанци

От 10 март акцията „ Купи и Дари “ на BILLA България и Българския Червен кръст ще бъде под знака на съпричастността и поддръжката за бежанците от Украйна.

Търговската верига насочва посланието „ Да помогнем дружно на украинските бежанци “ и в границите на един месец ще предизвиква събирането на трайни хранителни артикули в добре познаните колички на акцията в касовата зона на магазините.

Всеки клиент, който желае да поддържа самодейността, може да го направи, като закупи трайни пакетирани хранителни артикули, измежду които зеленчукови и месни консерви, брашно, варива, макаронени произведения, захар и олио. BILLA провежда събирането на дарените артикули в особено брандираните колички, а също по този начин ще има ангажимент да добави спомагателни такива към към този момент генерираните количества.

„ В тези сложни времена, екипът ни остава съпричастен с нещастието на милиони украински жители, принудени да изоставен родните си места. Вярваме, че нашите клиенти ще поддържат актуалната акция, тъй като са потвърдили своята съпричастност към всички уязвими групи през годините.

Тъкмо по тази причина, няма по-подходящ миг да се обърнем към тях с думите „ Да помогнем дружно “ и да ги мотивираме да дадат своя принос, в името на обезпечаването на базовите човешки потребности на бежанците от Украйна, “ показа Вигинтас Шапокас, изпълнителен шеф на BILLA България.



Веригата поема ангажимент да предава дарените хранителни артикули във всеки собствен обект на районните организации на Българския Червен кръст. От своя страна, екипите на организацията разпределят количествата по отношение на потребностите на бенефициентите по места.

Настоящото издание на самодейността „ Купи и Дари “ е още една стъпка, която BILLA подхваща, в поддръжка на украинските жители. В началото на месец март, веригата направи подаяние под формата на хигиенични артикули от първа нужда на обща стойност над 13 000 лева

Тя даде 110 кашона с филантропична помощ с артикули от личните си марки – Clever, BILLA и Today, за акцията, инициирана от Украинския Червен кръст още в първите дни на военните дейности.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР