От 10 до 12:30 часа днес, 16 септември ще бъде

...
От 10 до 12:30 часа днес, 16 септември ще бъде
Коментари Харесай

Затварят улици във Варна заради първия учебен ден

От 10 до 12:30 часа през днешния ден, 16 септември ще бъде затворена за придвижване част от ул. „ Проф. Марин Дринов " във Варна, оповестиха от Община Варна.

Причината е откриването на образователната година в Медицинския университет Варна. Ще бъде затворен секторът сред ул. „ Чаталджа " и бул. „ Цар Освободител ", като с изключение на придвижването на МПС ще бъдат неразрешени престоят и паркиранто.

Припомняме, краткотрайна метаморфоза на придвижването ще има и на ул. " Ана Феликсова " във Варна в понеделник

Временна метаморфоза на придвижването на ул. " Ана Феликсова "

С цел основаване на безвреден маршрут за пешеходци, които се движат в посока от ул. „ Ана Феликсова " през бул. „ Цар Освободител " към околните образователни заведения, ще има краткотрайна метаморфоза, научи Moreto.net

Oграничено ще бъде прекосяването на товарни коли от бул. „ Цар Освободител " до отбивката за паркинга при мебелния магазин. Те ще могат да влизат и излизат става единствено от бул. „ Трети март ", оповестяват от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване ".

Предстои свиване на уличното платно в неремонтирания сектор на ул. „ Ана Феликсова " и отделяне на тротоар. Отделянето на пешеходната зона в габарита на улицата ще се реализира чрез защитен парапет. Преди въвеждане на краткотрайния режим на придвижване ще бъдат осъществени неотложни ремонтни работи по уличната настилката, там където е належащо. Ще бъде положена отвесна сигнализация и хоризонтална маркировка, работи се и за обезпечаване на улично осветяване в сектора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР