От 1 юли ваксинирани чуждестранни граждани ще могат да влизат

...
От 1 юли ваксинирани чуждестранни граждани ще могат да влизат
Коментари Харесай

Израел приема ваксинирани туристи от 1 юли

От 1 юли имунизирани задгранични жители ще могат да влизат в Израел, разгласи министърът на вътрешните работи Айелет Шакед, потвърждавайки графика за отваряне на небето на страната, избран от предходното държавно управление.

В допълнение към имунизираните, ще бъдат допускани и деца до 6-годишна възраст, чиито родители дават отговор на условието, заяви " Джерусалем пост ".
 Отпада условието за маски на закрито в Израел Отпада условието за маски на закрито в Израел
В Израел от през днешния ден отпада условието за наложително носене на защитни маски на закрито поради ниското равнище на заболеваемост от Covid-...

Миналата седмица здравен чиновник съобщи, че имунизирани лица от нискорискови страни без да е належащо да се подлагат на серологичен тест, с цел да потвърдят съществуването на антитела в кръвта им. Той добави, че всички ваксини, създадени в западния свят, ще бъдат признати.

От началото на юни над 170 души са влезнали в страната и са дали позитивен тест за вируса от общо 352 нови случая, открити в Израел.

„ След като прекарахме предходната година в изолираност, в този момент навлизаме в лятната почивка с огромно неспокойствие “, сподели Шакед. „ Много фамилии и при завръщането си ще би трябвало да носят отговорност и да следват напътствията. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР