От 1 октомври стартира на новите смартфони от 13-тата серия

...
От 1 октомври стартира на новите смартфони от 13-тата серия
Коментари Харесай

Vivacom стартира предварителни продажби на смартфоните iPhone 13

От 1 октомври започва на новите смарт телефони от 13-тата серия на семейството iPhone на Apple. Това включва четири новаторски и елегантни модела: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, както и iPhone 13 mini.

Новото потомство смарт телефони iPhone са напълно актуализирани с голям брой надградени функционалности. Моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max разполагат с най-иновативната система от камери за iPhone до момента. Сред преимуществата им са също Super Retina XDR екран, който поддържа технологията ProMotion, още по-дълъг живот на батерията, както и основаният от Apple чип A15 Bionic, с 5-ядрен графичен процесор, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, както и iPhone 13 mini, поддържат мобилни мрежи от пето потомство, което дава опция на потребителите на Vivacom да се възползват от цялостните благоприятни условия на най-голямата 5G мрежа в страната.
 PlayStation®5 Digital Edition и тв приемник Sony на атрактивна цена в композиция с новаторската платформа EON от Vivacom PlayStation®5 Digital Edition и тв приемник Sony на атрактивна цена в композиция с новаторската платформа EON от Vivacom
Vivacom предлага опция за закупуване на последното потомство гейминг подпора PlayStation®5 Digital Edition със смарт тв приемник...

От своя страна, iPhone 13 и iPhone 13 mini се отличават с грациозен и устойчив корпус, с най-модерната двойна система от камери, налична в iPhone телефони, както и с A15 Bionic чип.

Клиентите на Vivacom ще могат да създадат предварителна поръчка на новите смарт телефон модели на Apple от 1 октомври, на, като те ще са налични за продажба от 8 октомври.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР