От 1 ноември Гранд Енерджи Дистрибюшън, като един от най

...
От 1 ноември Гранд Енерджи Дистрибюшън, като един от най
Коментари Харесай

„Гранд Енерджи Дистрибюшън“ със сертификат Произведено в България за България

От 1 ноември Гранд Енерджи Дистрибюшън, като един от най – огромните български търговци на електрическа сила издава особено уверение - документ – „ Произведено в България за България “ на свои клиенти. Той ще е самопризнание за волята и напъните на българските компании - да работят дружно за българската стопанска система.

В изискванията на тежка пандемия и настъпваща международна стопански стихия на „ първа линия “ с изключение на българските медици, застават и българските бизнесмени и компании. Работещата и сигурна стопанска система е в основата на това да имаме положително, работещо и несъмнено опазване на здравето. Грижата за българската стопанска система е и грижа за здравето на българите.

През март и април 2020, когато рецесията с Коронавирус 19 връхлетя ненадейно за всички Светът, Европа и страната ни точно български компании съумяха бързо да произведат и обезпечат защитни средства за българските медиците и за българските жители.

Днес в тежките условия на сериозна епидемиологична конюнктура, българските компании не престават да се трудят и създават, с цел да може стопанската система ни да остане витална и да има повече финансови средства за българските медици и опазването на здравето на всички български жители.

Това е следващото доказателство, че в изключителни условия да се създава в България и за България е от извънредно значение за всички ни.

Много от българските компании се развиват все по – решително и тяхната активност става още по-важна, изключително в тежката икономическа и здравна обстановка, в която се намира Светът.

Може би ни би трябвало още малко самочувствие, с цел да кажем с възприятие на задоволеност и горделивост - ние произвеждаме в България и за България.

Всъщност нашата национална история ни учи, че в основата на българското Възраждане и на българския разцвет постоянно е стояло българското предприемачество. Без стотиците и хиляди дребни и огромни заводи, цехове, работилници и занаятчии нямаше да го има нито Априловската гимназия, нито Априлското въстание.

Без напъните на хора като Добри Желязков, Евлоги и Христо Георгиеви, Димитър Ценов, Атанас Буров и десетки други,нямаше да може да бъде построено това превъзходното българско обучение и онази славната българска войска. Духът на българския бизнесмен възроди и сътвори новата българска страна.

Със документа, който издаваме целим точно това – да си спомним, че да си българска компания е горделивост.

За нас е чест да работим с хиляди такива бизнесмени и считаме, че документът, който издаваме е самопризнание и увещание – че би трябвало да се поддържаме, че сме работещи и можещи български компании.

С отварянето на свободния пазар към всички български юридически лица Гранд Енерджи Дистрибюшън предлага на своите клиенти една от най – конкурентните цени на пазара.

Пред лицето на идващата зима и продължаващата международна здравна и икономическа пандемия одобряваме себе си не просто като търговец на електрическа сила, а като мост сред българските компании. За нас те освен просто търговски сдружения, а български бизнесмени и работодатели. Всеки от тях е значим, от огромните индустриални компании до най-малкия фамилен магазин, от големите енергийни централи до обичаното квартално кафене.

Нека си подадем ръка,защото дружно произвеждаме в България за България!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР