От 1 май ваксината срещу COVID-19 в Индия е станала

...
От 1 май ваксината срещу COVID-19 в Индия е станала
Коментари Харесай

Българка в Индия: Процесът на ваксинация тук е много добре организиран, няма тълпи

От 1 май имунизацията против COVID-19 в Индия е станала безвъзмездна – преди този момент не всички индийци са могли да си разрешат отбраната против вируса. Това описа в ефира на „ Тази заран “ Биляна Мюлер, която преподава в университета в Делхи.

Именно имунизацията е един от методите, с който индийските управляващи се пробват да се оправят с неочакваната вълна, която заля страната и породи нов вариант – „ Делта “, който към този момент „ стъпи “ и у нас.

Индийците могат да избират сред два типа ваксина – „ Ковакс “ и „ Ковишийлд “.

Самата Мюлер към този момент се е възползвала от тази опция.

„ Създаде се платформа в интернет, мобилно приложение, където всеки жител може да се записва. (…) Бях доста прелестно сюрпризирана какъв брой умерено прочете всичко. Беше проведено, нямаше тълпи, всеки си имаше номера. Регистрацията се организира доста правилно. Номерата се записваха доста правилно на имунизацията “, описа българката.

Що се отнася до ограниченията против болестта, в Индия предлагат йогата и упражненията за дишане. Също по този начин другите действия за разграничени сред четните и нечетните дни и всеки ден жителите би трябвало да наблюдават какво могат да създадат в съответния ден и какво не.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР