От 1 декември (ден за предварителен преглед) до 10 декември,

...
От 1 декември (ден за предварителен преглед) до 10 декември,
Коментари Харесай

Continental в автомобилен салон Есен

От 1 декември (ден за прелиминарен преглед) до 10 декември, най-големият търговски панаир в Европа и най-важното показване за тунинг, моторни спортове, спортни серии коли и типичен коли още веднъж чака повече от 360 000 гости. И екипът на Continental още веднъж е там.

Инфотейнмънт щандът A07 в зала 7 още веднъж ще е една от най-интересните изложбени дестинации за феновете на висококачествените коли в премиум сегмента. Модерният и насочен към преживяването външен тип предлага обилие от пространство за връзка и взаимоотношение сред гости на панаира и специалисти.

Тази година шефът на модификацията в Continental Михаел Шнайдер още веднъж залага на потвърдената идея за взаимен щанд с известни сътрудници за развиване от тунинг промишлеността. Това са AC Schnitzer, BRABUS, NAP, делта офроуд спортове и аксесоари.

Фокусът на ревюто е главно върху гумата с ултрависока продуктивност SportContact 7. Флагманът на семейството гуми UHP беше първата гума, оценена в миналото като „ изключителна “ от тестовите водачи, когато транспорти Lamborghini Huracan Performante, модернизиран от Klasen Motors до новата рекордна скорост от 384,12 км/ч като част от високоскоростното събитие „ Papenburg 3000 “.

Също по този начин на щанда компанията на комерсиалния панаир са изложени извънредно здравите CrossContact ATR и WinterContact 870 P, които Continental създаде особено за взискателни терени и спортна зимна приложимост.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР