От 1 август Air France тества триизмерна система за забавление

...
От 1 август Air France тества триизмерна система за забавление
Коментари Харесай

3D киносалони вече и във въздуха


От 1 август Air France тества триизмерна система за развлечение - слушалки за виртуална действителност, позволяващи на клиентите да се любуват на 3D и 2D филми или сериали, в личен частен киносалон. С цел да изненада своите клиенти и да им предложи нова форма на развлечения, Air France пуска напълно нова развлекателна система в партньорство със SkyLights. Новото предложение е система за виртуална действителност, в която филмите и сериалите се излъчват в 3D или 2D и безусловно потапят пасажерите във кино лентата.

От началото на този месец системата се тества на борда на полетите Париж-Шарл де Гол - Сент Мартин и Сент Мартин - Париж-Шарл де Гол. Клиентите, пътуващи в бизнес класата на борда на A340 по този маршрут, могат да се насладят на тази нова форма на развлечение по време на полет. На борда се оферират четири слушалки с избор от към четиридесет кино лентата и сериали.

Този експериментален интервал ще бъде скъп опит и потвърждава значимостта за компанията за възстановяване обслужването на клиентите с истински и новаторски решения. Това също по този начин е опция за развиване на започващата SkyLights, с която Air France работи като част от своя иновационен метод. Партньорството е плодотворно както за двете компании, по този начин и за угаждане условията на клиентите. В края на този интервал на изпитване, тази нова система може да бъде предлагана и на други полети.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР