От 09 юни до 02 юли 2019 г. Венера ще

...
От 09 юни до 02 юли 2019 г. Венера ще
Коментари Харесай

Разберете как ще ви се отрази преминаването на Венера в Близнаци

От 09 юни до 02 юли 2019 година Венера ще се намира в територията на Близнаци, което ще промени усещанията ни за сантименталните връзки, естетиката, хармонията и финансовите въпроси.

Малко повече от 3 седмици, в интервала на Венера в Близнаци запознанствата ще стават елементарно и непринудено. По-непринудено от нормално ще може да завързваме нови контакти, а защото Близнакът е интелектуален знак, привличането ще става въз основа на умствения потенциал.

Хората, които желаят да градят съществени взаимоотношения, мъчно ще осъществят желанията си в този интервал, защото повече триумфи ще имат флиртовете и повърхностните взаимоотношения.

Възможно е да се запознаете с подобаващи хора по време на пътешестване или на образователен семинар. Потенциални места за нови сантиментални срещи са още учебните заведения, библиотеките и културните мероприятия.

 Какво да чакаме, до момента в който Венера е в Близнаци

Ще печелите вниманието на противоположния пол с острия си разум, а дългите диалози ще са явен знак, че отсрещния човек ви харесва. С повече оптимизъм и възприятие за комизъм никой няма да може да ви устои.

Акцентирайте върху ръцете си, с цел да сте още по-привлекателни – направете си хубав маникюр, сложете си гривни и пръстени.

Периодът на Венера в Близнаци ще донесе повече многообразие, веселби и благоприятни условия да увеличим знанията си. Но дружно с това е допустимо да бъдем по-капризни и непостоянни.

 Венера в Близнаци

През идващите седмици по-лесно от нормално ще се печелят пари, само че и също толкоз ще се харчат. Възможно е да пилеем средства за книги или пътувания, а и времето не е удачно за вложения.

Тъй като Венера е планета, отговаряща за естетиката и хубостта, до момента в който се движи в зодия Близнаци са допустимо повече опити с външния тип. Не се стеснявайте да комбинирате разнообразни цветове и без значение какво обличате, не забравяйте бижутата.

За да разберете в коя сфера интелектът ви ще се оцени от противоположния, както и в каква сфера знанията и възприятието ви за комизъм ще ви вършат атрактивни, вижте кой дом в наталната ви карта се ръководи от Близнаци.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР