От 04:10 ч. до 06:57 ч. беше преустановено движението на

...
От 04:10 ч. до 06:57 ч. беше преустановено движението на
Коментари Харесай

Закъсняват влаковете, преминаващи през участъка между София и Мездра


От 04:10 ч. до 06:57 ч. беше прекратено придвижването на влаковете в сектора сред гарите Реброво и Своге. Причината за прекъснатото придвижване е престояването на локомотив на “БДЖ - Товарни транспорти ”, който при прекосяването си в сектора сред двете гари чупи работния токоснемател.

Работни групи на БДЖ и на НКЖИ са се отзовали на място за привързване на работния токоснемател и освобождение на железопътното трасе от авариралия локомотив. След това е осъществен оглед на контактната мрежа и е възобновено придвижването на влаковете в сектора.

По тази причина досега всички преминаващи влакове в сектора сред гарите Реброво и Своге се движат със забавяне, като най-засегнати са нощната комбинация от Варна за София и ранните утринни влакове от Мездра за София, от Лакатник за София и от София за Лакатник.

“БДЖ - Пътнически транспорти ” се извинява на своите клиенти за основаното им стеснение и приканва пасажерите да наблюдават информацията за придвижването на влаковете от електронните табла на формалния уебсайт на БДЖ (www.bdz.bg ) или да се обръщат към чиновниците на гишетата "Информация" или на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР