От 00:00 ч. московско време на 20 юли Русия ще

...
От 00:00 ч. московско време на 20 юли Русия ще
Коментари Харесай

Русия заплаши всички кораби, пътуващи към украински пристанища

От 00:00 ч. московско време на 20 юли Русия ще смята всички кораби, които отиват в украинските пристанища в Черно море, за превозвачи на военни товари. Причината е прекратяването на договорката за зърно, оповестиха от съветското Министерство на защитата в сряда.

" Във връзка с прекратяването на Черноморската самодейност и ограничението на морския филантропичен кулоар от 00:00 ч. московско време на 20 юли 2023 година всички кораби, пътуващи до украинските пристанища в Черно море, ще бъдат обсъждани като евентуални превозвачи на военни товари ", обявиха от министерството.

От там прецизираха, че страните, под чийто байрак плават тези кораби, ще се смятат за въвлечени в украинския спор на страната на Киев, съобщи ТАСС, представена от.

" Редица морски региони в северозападната и югоизточната част на интернационалните води на Черно море са оповестени за краткотрайно рискови за корабоплаването. По открития ред са издадени съответните осведомителни предизвестия за отдръпване на гаранциите за сигурност на моряците ", обявиха от съветското министерство на защитата.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР