Освободиха от ареста 23-годишния шофьор от Пловдив, който с колата

...
Освободиха от ареста 23-годишния шофьор от Пловдив, който с колата
Коментари Харесай

Освободиха шофьора, който заби кола в автомагазин в Пловдив

Освободиха от ареста 23-годишния водач от Пловдив, който с колата си се вряза в магазин за коли и при удара засегна газопровода в града, заяви.

След зрелищната каскада, той избяга от мястото на злополуката, само че 20 часа по-късно беше открит и арестуван от полицията . Пред органите на реда младежът обяснил, че се е укривал в апартамент на собствен другар. Избягал от мястото, тъй като се изплашил. По време на разпита е декларирал, че н е е използвал алкохол или наркотични субстанции преди случая . Пробите, които са му взети на идващия ден в полицейското ръководство, също са негативни.

Младежът обаче в този момент ще се снабди с обвиняване за причиняване на злополука с огромни материални вреди и съзнателно бягство , оповестиха от прокуратурата.  

„ Досъдебното произвеждане е формирано по член от Наказателен кодекс за причиняване на огромни материални вреди. Законът планува в този случай наказване отнемане от независимост до 1 година или пробация. Отделно ще му бъде наложена административна глоба по Закона за придвижване по пътищата от 1 до 6 месеца отнемане от право да ръководи МПС и санкция до 200 лева ”, сподели Йордан Милушев, шеф на „ Пътна полиция “- Пловдив.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР