Освободената шефка на Напоителни системи Снежина Динева е блокирала заплатите

...
Освободената шефка на Напоителни системи Снежина Динева е блокирала заплатите
Коментари Харесай

Агроминистърът: Освободената шефка на Напоителни системи блокира заплатите на 1660 човека

" Освободената " шефка на Напоителни системи Снежина Динева е блокирала заплатите на цялото сдружение - 1660 индивида и изплащането на Данък добавена стойност, което сдружението дължи към бюджета. Наред с това Динева е взела заем от 3 млн. лева от централното горско дружество и го е изплатила с прехвърлянето на парцели - 3 язовира, 1 Водноелектрическа централа и две почивни станции. Всички тези евентуални нередности разгласи на ексклузивен брифинг в петък министърът на земеделието проф. Христо Бозуков. Той посочи, че обстановката в държавната компания е сходна на тази на “Автомагистрали” - има ново управление, което обаче съдът отхвърля да впише.

Мотивът е, че остарялото управление бе избрано отново със легален конкурс, проведен на изпроводяк от кабинета “Борисов 3”.

Динева заръчала: Колеги, не превеждайте пари към централата

Блокирането на заплатите и разплащанията в сдружението е направено с напътствие на Динева към териториалните клонове на държавната компания, описа още Бозуков.

" Колеги, апелирам никой да не превежда никакви пари към централата”, пишело в напътствието на Динева. Наред с това на 14 и 15 юни клоновете на компанията в Пловдив и Пазарджик са създали превод на 1.5 млн. лева непосредствено към клона в Дупница, вместо към централата както изискват вътрешните правила.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР