Освен успешен модел, от известно време насам Хейли Бийбър вече

...
Освен успешен модел, от известно време насам Хейли Бийбър вече
Коментари Харесай

Грешките, за които Хейли Бийбър не съжалява

Освен сполучлив модел, от известно време насам Хейли Бийбър към този момент може да се хвали с това, че е и бизнес дама.
 Хейли Бийбър, Rhode, личната ѝ линия с козметични артикули и за какво фешън марка съди модела
Нови неприятности за Хейли Бийбър

Защо фешън марка реши да съди модела

И това в действителност не е вест, защото тя пусна на пазара личната си марка с артикули за грижа за кожата още през юни тази година. Съвсем скоро по-късно обаче Хейли бе съдена за нарушение на комерсиалната марка от фешън компания, носеща същото име - Rhode.

Хейли и преди и обяснявала, че е избрала да назова марката си Rhode, защото това е нейното лично второ име. То е и второто име на майка ѝ и защото моделът признава, че е научила доста точно за грижата за кожата от нея, ѝ се е желало да кръсти марката си тъкмо Rhode.

Това обаче въобще не се е харесало на собственичките на стилната компания, носеща същото име, и те не се бавят да се извърнат към съда. По желае им за нарушение на комерсиалната марка в последна сметка органите в Съединени американски щати се произнасят в интерес на Хейли Бийбър.

От стилната компания обаче не са се отказали от борбата да защитят бизнеса, репутацията и неговото име и декларират решително, че на финала ще завоюват процеса.

Докато въпросът се позволи дефинитивно Хейли взе участие в бизнес събитието Forbes Under 30 Summit, което се организира в Детройт на 3 октомври, понеделник. На него тя показа за провокациите, пред които е трябвало да се изправи при стартирането на бизнеса си, написа E!News.

" Аз съм вманиачен перфекционист и трябваше да приема обстоятелството, че няма такова нещо като съвършено пускане, което да няма своите неравности или злополуки ", сподели Хейли. Тя призна още, че е осъзнала, че грешките в действителност са част от процеса и посъветва да се поучаваме от тях, с цел да можем да подобряваме работата си.
 Хейли Бийбър, Джъстин Бийбър и детайлностите за половия живот на двойката
Пикантните секрети от спалнята на Хейли и Джъстин Бийбър

Сексуалният живот на двойката несъмнено е парещ

" Мисля, че нашите неточности в действителност ни оказват помощ да станем по-добри хора, когато изберем да се учим от тях ", показа най-после в посланието си Хейли Бийбър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР