Освен това щуреят на кмета е подал заявление за назначаване

...
Освен това щуреят на кмета е подал заявление за назначаване
Коментари Харесай

Край С Един От Най-Известните Български Управници. Преди Малко Съобщиха, Че Стоянов Си Отиде От Кметския Пост

Освен това щуреят на кмета е подал заявление за назначение преди служителката да освободи длъжността. Това съгласно КПУКИ значи, че роднината на кмета е получил авансово информация за освобождението на работното място и опцията да го заеме по заменяне. Кметът, който се оправдал, че желал да вземе на работа собствен съгражданин, вместо да му пратят общинар от някой различен завършек на страната, не е подал декларация, в която да извести за роднинското предопределение. Освен явният спор на ползи шуреят не е отговарял и на изискванията за заемане на длъжността - 10 години професионален стаж.

Решението на ОИК-Карлово предстои на обжалване пред Административен съд - Пловдив в 7-дневен период от оповестяването му. Предстои Общинският съвет в Карлово да гласоподава освобождението на калоферския кмет от служба.

Това е второто премахване от служба на кмета на Калофер Румен Стоянов. Първият път изборът му за кмет беше касиран от Централната изборна комисия, тъй като не е бил излязъл от ръководството на една от компаниите си, до момента в който е изпълнявал длъжността градоначалник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР