Освен типичната напълно права коса или прическите с леки къдрици,

...
Освен типичната напълно права коса или прическите с леки къдрици,
Коментари Харесай

Прическите, които всички носят тази есен

Освен типичната изцяло права коса или прическите с леки къдрици, тази есен има някои по-нетрадиционни фризури, които напълно скоро всички ще носим.

Повечето от трендовете са продължение на тези от лятото, само че са “подобрени ” по този начин, че да отиват на новия сезон.

Късият боб 

Много звезди избраха да подстрижат косата си по-късо този сезон. Още през лятото видяхме по какъв начин тази прическа става все по-известна и по-известна. Различното в този момент е, че косата си можем да оставим по-небрежна и с повече размер. Вече не търсим строго подредената прическа с съвършено изправена коса, какъвто беше трендът на стъклената коса.

Пусната коса, прихвана с шноли или огромни фиби 

Отново заемка от лятото, тази наклонност е просто интерпретация на предходната мода. Но в случай че през топлия сезон използвахме аксесоари с перли, в този момент основно търсим златистите шноли, които припомнят за цветовете на есента.

Класически бретон

Бретонът, който леко прикрива очите и се удължава в краищата, стана обичан на звездите. Той съвършено си пасва с леките небрежните къдрици и по-разрошената прическа.

Ретро къдрици

Тази визия е типично есенна и зимна – ретро къдриците ужасно се вписват в тоалетите с по-топли облекла. Този сезон не търсим изцяло строгите къдрици, които са симетрични и равни. Новата версия на прическата разрешава вълните да са по-нежни и леки.

Небрежен кок 

Тази наклонност не учудва никого – откогато се появи модата за така наречен messy bun, никой не желае да спре да го носи. И то изцяло разбираемо. Леко разрошена, само че стилна прическа, която става единствено за минута – кой ще откаже на това?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР