Освен страхотен футболист, легендата Стилиян Петров е и човек с

...
Освен страхотен футболист, легендата Стилиян Петров е и човек с
Коментари Харесай

Стилиян Петров помогнал на бивш съотборник да се справи с коронавируса

Освен страховит футболист, легендата Стилиян Петров е и човек с огромно сърце. Това се удостоверява от думите на някогашния му съотборник в британския " Астън Вила " - Габриел Агбонлахор. Пред Talk Sport той описа за един от най-трудните моменти в живота си - борбата с ковид, в която му подал ръка точно Стенли.
Емоционален апел от Стилиян Петров (СНИМКА) Бившият капитан на националния тим ви моли да си останете у дома
Агбонлахор показал признаци на COVID-19 през месец март, само че не бил тестван. " Беше неделя вечер. Имах мощна мигрена, а през идващите няколко нощи ме обливаха горещи талази. Чувствах се изнемощял, няколко дни по-късно към този момент кашлях. Прекарах 10 дни в това положение. Симптомите бяха като на ковид, само че не се подложих на тест. Останах в леглото вкъщи, с цел да се възвръщам. Беше извънредно, едно от най-лошите неща, с които съм се сблъсквал, само че тялото ми се пребори "

" Стилиян Петров и брачната половинка му живеят на към 5 минуто от нас и ми носеха артикули, витамини и други неща до входната врата. Обичам Стилиян! Той е добър човек и му дължа доста, както и на различен мой комшия, който също помагаше ", показа Агбонлахор.
Гол на Стилиян Петров попадна измежду най-забележителните във Висшата лига (ВИДЕО) Бившият капитан на националния тим е в елитна компания

Двамата със Стилиян играха дружно за " Вила " в интервала 2006-2013 година Години, в които поради мощните си изяви с екипа на отбора от Западен Мидлендс, Агбонлахор стигна и до националния тим на Англия. Стенли пък бе съществена фигура в българския.

Наскоро, при виртуалното си посещение в " Шоуто на Николаос Цитиридис " по bTV, Стилиян разкри, че обмисля да се кандидатира за президент на БФС и скоро ще разгласи решението си.
Стилиян Петров: Скоро ще разглася дали се кандидатирам за президент на БФС Легендарният футболист гостува в "Шоуто на Николаос Цитиридис "
bTV приканва: останете си у дома!
Последни Най-четени Десислава Атанасова: Не сме предложили понижаване на присъдата на дрогирани водачи Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР