Освен с обиди, политиците от известно време насам се замерят

...
Освен с обиди, политиците от известно време насам се замерят
Коментари Харесай

Слави Трифонов съди Кирил Петков и Радостин Василев за 150 000

Освен с обиди, политиците от известно време насам се замерят и с цивилен искове, претендирайки за компенсации от порядъка на 10 000 до 100 000 лв. поради наранено достолепие.

Дрязгите им от пленарната зала и медийни студия все по-често се придвижват и в съда, демонстрира инспекция в регистрите на Софийския градски и Софийския областен съд.

Рекордьор в това отношение е водачът на “Има подобен народ “ Слави Трифонов, който е завел непълен иск за 50 000 лв. от предстоящ подобен за 100 бона против някогашния си съпартиец Радостин Василев. В момента Василев, е народен представител от “Продължаваме смяната “, откакто през лятото той и още няколко души се отделиха от Има Такъв Народ.

Лидерът на останалата под 4-процентовата преграда партия се е почувствал набеден и афектиран от изявление на някогашния състезателен министър Василев: “Мафията проби Има Такъв Народ “ по време на конференция, коментира " Телеграф “.

Малко преди този момент Трифонов е завел иск за 50 000 лв. в Софийски градски съд и против някогашния министър-председател Кирил Петков.

Повод за това станали думи на Петков “мафия “, “задкулисни играчи “ и “завзета страна “ по време на брифинг по адрес на тогавашните си съдружни сътрудници Има Такъв Народ.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР