Освен представител от партия Демократична България Надежда Йорданова е и

...
Освен представител от партия Демократична България Надежда Йорданова е и
Коментари Харесай

Надежда Йорданова от ДБ за участието си в правната комисия: Беше нощ на абсурда и цинизма

Освен представител от партия Демократична България Надежда Йорданова е и някогашен министър на правораздаването в 47-мото Народно заседание.

 

Йорданова показва, че през вчерашния ден болшинството в комисията по правни въпроси в Народно събрание е пробвало да саботира " демократичното развиване на България ". Тя укори, че ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия не са се посвенили да променят  изборния развой, да обезсмислят машинното гласоподаване, да закрият гражданския надзор в ЦИК и да " запушат устата на българите в чужбина ", като им лишават правото да гласоподават. 

 

Йорданова приканва всички жители, които имат позиция, да я изразят на 18-ти ноември в 18:30ч. пред Народното събрание.

 

Ето целият текст на обявата на Надежда Йорданова:

 

Като член на правна комисия участвах в една нощ на парадокса и цинизма. На реванша. Няма по какъв начин по различен метод да бъде разказано 18-часовото съвещание, което захвърли демократичното развиване на България обратно в историята.

 

„ Коалицията на реванша “ – ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия – не се посвени да промени фундаментално изборния развой, да върне хартията, на процедура да обезсмисли машинното гласоподаване, да закрие гражданския надзор в ЦИК и да запуши устата на българите в чужбина.

 

Без никакво разискване и при доста съществени нарушавания на процедурите в българския парламент.

Вчера видяхме проява на груба мощ. А на следващия ден жителите ще показват непримиримата си воля за почтени и свободни избори.

 

Утре в 18:30 ч. пред Народното събрание.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР