Освен на музикалната сцена, поп изпълнителят Жоро се изявява с

...
Освен на музикалната сцена, поп изпълнителят Жоро се изявява с
Коментари Харесай

Поп звездата Жоро записва ново парче след участието си в Седмицата на модата в Милано

Освен на музикалната сцена, поп изпълнителят Жоро се изявява с триумф и в света на модата и то освен като модел. Звездата бе измежду формалните посетители на Седмицата на модата в Милано като лице на DSquared2 за България, облечен напълно от стилистите на марката.

„ Няма по какъв начин да не се гордея, че бях част от най-значимия фешън конгрес в целия свят, на който за първи път марките демонстрират своите нови сбирки. Бях очевидец на едно необикновено шоу, където се срещнах и срещнах с доста звезди и корифеи от стилния свят “, споделя Жоро.

Той добавя, че хазаин на форума е била Фабрика Оробия, която е привлекателен център за актьори от целия свят, където те показват свои съоръжения и изложения. Там се организират и най- най-големите празненства в Милано.

Ден след завръщането си в България, Жоро влиза в студиото на Светлин Къслев, с цел да запише най-новия си музикален план.
Преди месец той показа първия си дует с Диона „ Подводница “, който провокира истински възторг измежду меломаните.

За една година младокът съумя да насочи прожекторите към кариерата си на поп артист, представяйки три нови части, което не остана неусетно и Жоро отнесе премията за най-заслужилия роден реализатор в категорията „ Дебют на годината “ на годишните награди Lifestyle Awards.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР