Освен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria

...
Освен като водещ и репортер на спортните новини в Bulgaria
Коментари Харесай

Водещият на Спортът ON AIR Владислав Радославов връща вярата в доброто

Освен като водещ и кореспондент на спортните вести в Bulgaria ON AIR, Владислав Радославов е прочут и като човек споделящ благородна идея в обществените си мрежи, където е прочут още и като „ Точно с Влади “.

Спортният публицист на политематичната телевизия среща почитателите си с другите лица на България. Среща след среща те му разкриват своя нелек житейски път, фантазиите и стремежите си, които биха могли да изпълнят страници на най-значимите издания. Музиканти и продавачи на улицата, образовани хора, които по стичане на събитията през днешния ден спят на кревати от картон, и небогати възрастни, които със сетни сили се пробват да обезпечат препитанието си - всеки има своята неповторима история. Но Влади не се задоволява единствено с това да ги изслушва - той работи. С вдъхновяваща сила, широко сърце и помощ от доста благородни хора, Влади раздава вяра и поддръжка - храна, облекла, даже средства, с цел да обезпечат покрив над главите си и да стъпят на краката си. Той освен оказва помощ на хората, само че ги трансформира.

До момента водещият на Спортът ON AIR е оказал помощ на над 50 души, а казусът на сляпата стара жена, лишена от квартира, заради липса на средства, се трансформира в прочувствен висш миг, защото Влади и благородните хора, които му оказват помощ, освен ѝ предоставиха съществени неща като храна и консумативи, само че ѝ осигуриха и средства за покрив над главата. Тя е единствено едно от многото лица, които се преобразяват с помощта на безкрайната мощ на човешката добрина. И в този момент от време „ Точно с Влади “ се трансформира във олицетворение на вярата.

„ Идеята за тази самодейност се роди непринудено. Може би целият ми житейски път ме е водил точно към нея, защото постоянно съм обичал да бъда измежду хората, както постоянно съм обичал да оказвам помощ и да играя футбол. Съчетавайки трите неща, се получи точно това, което виждате в този момент “, споделя водещият на Спортът ON AIR.

Екипът на Bulgaria ON AIR застава зад идеята на журналиста и предизвиква положителния образец.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР