Освен хороскопа на друидите, ако желаете да научите нещо повече

...
Освен хороскопа на друидите, ако желаете да научите нещо повече
Коментари Харесай

Хороскопа на друидите - част I

Освен хороскопа на друидите, в случай че желаете да научите освен това за тях и кои са били те, може да прочетете публикацията ни, която е особено отдадена на друидите – тук.

Бук – 22.12

Според хороскопа на друидите, индивидът бук доживява до дълбока напреднала възраст, като съумява да запази всичките си качества, които са присъщи за младостта. Освен това, той съумява да резервира своята еластичност, сръчност и добра форма чак до преклонна възраст.

Хората родени под този знак са постоянно добре изглеждащи и при малко шанс, в случай че попаднат на подобаващият човек реализират триумф и в любовта. Стреми се да има деца и добре да провежда домът си. Единственото, което не му доближава в любовта това е фантазията.

Букът има най-разнообразни проекти, които съумява да осъществя. Не се отклонява от своя път и провежда живота си прелестно.

Родените под този знак не се славят, като изключително великодушни хора. Те са пресметливи и доста деликатно провеждат своя бюджет. Не обичат да разделят своето. Въпреки това понякога те въпреки всичко имат моменти на благотворителност.

Букът е образован човек, който има организаторски качества и добър разум. Изразен материалист е и в живота си гледа преди всичко да бъде богат, а по-късно благополучен.

Ябълка – 23.12 – 1.01; 25.06 – 4.07

Според хороскопа на друидите родените под знака на ябълката рядко са високи хора. Те имат доста сексапил и излъчват топлота. Хората родени под този знак са доста чувствителни и сантиментални. Любовта интересува представителите на тази зодия както теоретично по този начин и на процедура. Често избират и заживяват с сътрудникът си без да имат огромни усеща към тях. Въпреки това, в случай че човек ябълка срещне сътрудник, който да дава отговор на неговите показа, както душевно по този начин и на осанка бъдещето им ще бъде прелестно. Тези хора са доста правилни в любовта

Личностите, които са родени под този знак не са дребнави и пресметливи. За страдание могат елементарно да бъдат излъгани. Човекът ябълка се раздава във всяко отношение и не мисли за утрешният ден. Изпълнен е с доста фикция и е огромен мъдрец. Живее живота си и не се интересува от мнението на никой. Не се пробва да убеждава близките в каквото и да било.

Тези персони са интелигентни, разумни и имат податливост към науката – интелектуален вид хора с изчерпателен разум. Те се интересуват от региона, която им е забавна и го вършат тъй като им е любопитна. Те са умствен вид натура. Освен научните теории в областта на ползите им влиза и положителната кухня.

Човекът ябълка обича разнообразието в прочувственият си свят. Монотонното благополучие не му въздейства добре. Ако в сферата ви на другарство попадне човек ябълка имайте в поради, че те постоянно обичат понякога да усложняват живота си с цел да получат мечтаното многообразие в него.

Бяла ела – 2.01 – 11.01; 5.07 – 14.07

Друидският хороскоп ни споделя, че хората родени под този знак са по-скоро студени. Имат строга хубост и обичат старинните декорации. Предпочитат към тях да тъне в сумрак а във въздуха да се носи тънкият мирис на парфюм. Харесват старите и величествени празници. Ако започнете взаимен живот с представители на този знак, добре е да знаете, че индивидът ела е придирчив и не е елементарен за обуване.

Тази хора, постоянно се усещат самотни измежду множеството, тъй като имат развито възприятие за самостоятелност. Не се поддават на въздействието на други хора и рядко изричат мнението си по дадени въпроси, тъй като не са изключително разговорчиви и радостни натури. Те са горди и неотстъпчив и постоянно реализират задачите към, които се стремят.

В любовта индивидът ела рядко е задоволен. Той желае да получава доста от живота и знае по какъв начин да го реализира. Случва се да се влюби безумно и светът към него се срутва напълно. Човекът ела може да обича безгранично. Родените по този знак са умни и имат аналитични качества, който постоянно показват в научното занятие. Случва се да работят нещо, което не е обвързвано с тяхната компетентност. С каквото и да се захване обаче, индивидът ела го прави съществено, съзнателно и точно, за това и реализира впечатляващи резултати.

Когато му предстоят разнообразни избори, индивидът ела нормално избира най-трудното. Често основава сложни обстановки за себе си и близките.

Представителите на този знак са извънредно благородни хора и на тях може да се разчита. Притежават извънредно хладнокръвие и в сложни обстановки не губят дух, религия и вяра. Те не са дребнави и стоят над тези неща.

Бряст – 12.01 – 24.01; 15.07 – 25.07

Според хороскопа на друидите родените под този знак са едри, стройни и красиви персони. Те са доста привлекателни и в това време сдържани хора. Представителите на тази зодия не са суетни, обличат се простичко и мъчно се разделят с обичаната си остаряла дреха.

Брястът не обича затрудненията в живота си. Той е спокойна и уравновесена натура, муден и лежерен в дейностите си.

Въпреки, че брястът е очевидно наедрял, строен и здрав, неговото здравословно положение постоянно не е изключително положително. Той мъчително претърпява неуспехите си. Винаги застава зад благородна идея и не губи религия в триумфа. Никога не изоставя околните си и им оказва помощ с каквото може.

В любовта влага доста усеща и пристрастеност. Ако изборът му на сътрудник се окаже сполучлив, тогава сред двамата ще процъфти огромна обич и ще сътвори сполучливо семейство. Партньорът на индивидът бряст би трябвало да демонстрира самообладание към своята половинка.

На работното си място брястът обича да заема управителни позиции. Отдава му се организирането на екип от хора и тяхното ръководство. Има огромни условия към всичко в своя живот включително и работа и обич. Той е съответен, удобен и с жив разум.

Кипарис – 25.01 – 3.02; 26.07 – 4.08

Хороскопът на друидите споделя, че родените под знака на кипариса са здрави, стройни и с верни черти хора. Те са сурови и като че ли в тях има нещо останало от първичния човек, нещо, което цивилизацията към момента не е трансформирала в тях. Разбира се това не ги е лишило от изтънченост. Кипариса може да живее във всевъзможни условия и доста бързо се приспособява във всичко. Обикновено доближава зрялост и автономия много бързо.

Кипариса не отдава значение на триумфа в живота и не е вида персона, която гони популярност и пари. Неговото простичко и само предпочитание е просто да бъде благополучен. Той не обича самотата и се старае в всекидневието си да се обкръжава с компанията на своето семейство, другари и познати. Обича разходките измежду природата и животните.

Родените под знака на кипариса са сантиментални хора, на моменти грубовати, само че сигурно носят в себе си топлота. Те са сурови само че в същото време и спокойни и приятни в обществото. Присъствието му, където и да било дава успокоение.

Тези хора са мечтатели. Обичат да се носят по течението на своя живот, вместо да го провеждат и да работят съгласно някакъв проект. Сякаш плуват в фантазиите си и мозъкът им е някъде другаде.

Кипарисите не обичат да влизат в разногласия и да водят сходни полемики. Те са гъвкави, правилни са на любовта, другарството и на своите мемоари. Обичат да разсъждават на всяка тематика, като тези разсъждения са премислени и разумни.

Топола – 4.02 – 8.02; 5.08 – 13.08

За родените под този знак, хороскопът на друидите споделя, че те са стройни и красиви още от ранни млади години. Лоша линия на родените под този знак е, че от доста рано стартират да мислят за старостта и се опасяват от нея. С това сами си докарват проблеми с годините. Добрата компания и обграждане обаче оказват помощ в този случай, за това е значимо тополите деликатно да избират хората, с които поддържат връзка и се обкръжават.

Средата, в която живее индивидът топола е доста значима. Тъй като, не всяка среда е удобна за него, той би трябвало деликатно да избира мястото на, което ще живее. Той има потребност от своите другари и не обича да бъде измежду компания, която не е избрал самият той. Лесно изпада в скептицизъм и е сензитивен, в случай че се отнеме свободата му.

Човекът топола е сензитивен, и когато има и най-малки неприятности или дребни дразги, той елементарно може да излезе отвън релси. Често се случва и да се самосъжалява, само че това съумява да прикрива със своето безмълвие, което пък му доставя наслаждение. Сложните обстановки той преодолява с помощта на своята смелост и горделивост.

Тополите не са материалисти и има податливост към щедрост. Те са доста проведени хора и постоянно мислят за бъдещето. В връзките си с колегата тополите са доста самостоятелни и чувствителни. Когато сред двамата възникне спор те подхождат с равнодушие или с усмивка и смешка. Ако това не помогне, постоянно изпитват злост към колегата си.

Тополите са естествено надарени с разум, който резервира остротата си с течение на годините. Често измежду представителите на тази зодия могат да се срещнат медици.

Кедър – 9.02 – 18.02; 14.08 – 23.08

За представителите на този знак хороскопа на друидите споделя, че са надарени с положително здраве. Лесно се приспособяват към всевъзможни условия и с лекост може да пренощува навън, в случай че е належащо. Те са решителни, динамични и уверени персони, които не носят на смешки по техен адрес.

Хората родени под този знак обичат да бъдат център на вниманието, да бъдат забелязвани и надлежно знаят по какъв начин да го реализиран непременно. Те считат, че последната дума за каквото и да било би трябвало да бъде тяхна. Родените под този знак, могат да позволяват всевъзможни разногласия. Също по този начин, те са непредвидливи, не знаят какво е заплаха и това постоянно ги забърква в неприятни обстановки. Поради своята блестящо отразена автономия индивидът кедър може елементарно да бъде манипулиран и подлаган на непозната въздействие. Отдава се напълно на делото, което е избрал. Сред тях има както доста герои, по този начин и доста мъченици.

Кедъра е сензитивен, схватлив и прочувствен. Когато се влюби същински, това става един път за постоянно. Ако не се влюби той възприема всичко, като метод да си прекарва времето и не отдава значение на връзката.

Човека кедър е образован и бързо възприема аргументите за зародилите проблеми. Още по-бързо той взема и решенията. Представителите на тази зодия са артистични и музикални. Имат възприятие за темп. Те са приключенци и животът им е разнороден и преносим.

Бор – 19.02 – 28/29.02; 24.08 – 2.09

Според хороскопа на друидите родените под този знак имат изискана фигура и обича лукса, красивия интериор и скъпите предмети. Те си построяват прекрасен дом.

Човекът бор знае какво желае от живота и това го кара да не се носи по течението, а да го реализира. Той смята, че това, което му дава живота е незадоволително. Непокорен, борът възнамерява и подчинява всичко по отношение на своите потребности.

Представителите на този знак са горди хора и посрещат несгодите с високо вдигната глава. Тъй като, те са смели хора и имат умеенето да рискуват, те постоянно стоят начело. На работното си място постоянно реализират триумфи без значение, с какво се занимават. Упорити са и не се откланят от това, което преследват и са си сложили за цел. Ако попаднат в комплицирана обстановка, те бързо намират излаз от нея по най-правилният метод.

Главната цел в живота са индивида бор е личното му благоденствие и благополучие. Той е благ другар, само че на първо място гледа себе си. Не се тревожи от неуспеха на близките и рядко им съчувства. В любовта обаче борът демонстрира уязвимост. Лесно се влюбва и увлича. Този зодиакален знак е доста удобен за дамите.

Ива – 1.03 – 10.03; 3.09 – 12.09

Хороскопа на друидите споделя, че представителите на този знак са хора с меланхолична хубост. Изключително привлекателни, самобитни и доста тайнствени. Представителите на тази зодия имат неразбираеми мисли, неосъзнати стремежи, които самите те не могат да дефинират.

Човекът ива е сензитивен, обича слънцето и водата. Наслаждава се на времето си отделено за наслада по този начин както никой различен с изключение на нея. Въпреки хубостта си, индивидът ива е съдбоносен и знае какво желае. Не се натрапва на никой по какъвто и да е метод. Уважава всеки и не обича да командва.

Представителите на този знак са чувствителни и сантиментални. Имат артистични заложби, доста добра вътрешен глас и извънредно богато въображение. Те са положителни психолози.

Тъй като индивидът ива има мощно предпочитание за любовни премеждия, животът му не протича по този начин безпрепятствено, както би могъл.

Липа – 11.03 – 20.03; 13.09 – 22.09

Хороскопа на друидите споделя, че представителите на този знак са обаятелни и способни да омаят всекиго персони. Те желаят животът им да бъде постоянен, гарантиран и цялостен с улеснения. Лесно се приспособяват към всевъзможни условия и на всички места могат да пресъздадат домашната атмосфера и улеснение.

Представителите на този знак са спокойни, безмълвни и малко безволеви. Скуката е главният им зложелател. Трудни са за разгадаване, тъй като са доста спорни персони. Въпреки това с тях се поддържа връзка елементарно и прелестно. Те изслушват търпеливо своя събеседник. Уважават хората и не се стремят да им заповядват. Липите са обичани от всички. Имат удобен разум и се увличат по техниката.

Ако индивидът липа срещне своята подобаваща половинка, тя може да върне равновесието в неговият живот и да го избави от несъгласията. Ревнива е, като постоянно тази ревнивост се демонстрира и без мотив.

Дъб – 21.03

Според хороскопа на друидите родените под този знак са хора изпълнени със мощ, хубост и живот. Движенията им са величествени и цялостни с достолепие. Те са уважавани от останалите и имат стабилен тип.

Дъбът не обича слабостите и заболяванията, в случай че види кръв е напълно евентуално да припадне.

Тези хора са смели и доста горди. Не търпят да бъдат считани за страхливци и, в случай че това се случи те биха реагирали доста остро. Като цяло обаче те са сдържани и волеви. Не се отмятат от решението си, което са взели и постоянно реализират своите цели.

Неотстъпчивостта на бука обаче има и неприятни страни. Той не е еластичен и непримиримостта му основава неприятности. Една идеална специалност за него би била посланик.

Човекът дъб е мощно самостоятелен и не обича рестриктивните мерки. Той обаче, почита мнението на другите в обкръжението си, включително и на своята половинка. Дъбът е променлив в дейностите си, поддава се на разнообразни увлечения, с концепцията, че това, което е почнал е вечно.

Тези хора са се враснали в своето обграждане. Не се стремят и не обичат измененията изключително, в случай че те за провокирани от други.

Дъбът рядко е податлив към безкористни действия. Той постоянно гледа изгодата си от избрани обстановки и цялото си внимание концентрира точно към това. Не го интересува живота на другите. Дъбът е човек на действието и без значение от създалите се обстановки остава правилен на ползите си.

Леска – 22.03 – 31.03; 24.09 – 3.10

Леска – постоянно обявявани за магьосници през средновековието, представителите на тази зодия фактически носят магическото в себе си! Макар и добре прикрити – на пръв взор да ви наподобяват неугледни – доближете се единствено на крачка от тях и ще усетите магията! Скромно по природа, само че пък доста надарени, с остроумен разум, те могат да ви бъдат най-близки другари, на които можете да разчитате постоянно за умен съвет и търпеливо отношение. Нека обаче това не ви подвежда – също с подобен триумф могат и да отвърнат, в случай че ги нараните и да ви накарат да страдате.

По отношение на сантименталните взаимоотношения с човека-леска в никакъв случай няма да ви бъде скучно. Разнообразните му ползи и непрекъснато предпочитание за научаване на нови неща, го трансформират в човек, с който постоянно ще е забавно. Всичко обаче, зависи от негово предпочитание, тъй че „ впрегнете “ сили, с цел да понесете честите смени в настроението му.

Втората част на хороскопа на друидите можете да намерите тук.

Още за хороскопа на друидите може да научите от тук.

Източник: drevnite.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР