Освен антивирус предлага и функция на пясъчник В допълнение към

...
Освен антивирус предлага и функция на пясъчник В допълнение към
Коментари Харесай

Comodo Cloud Antivirus – пази в реално време, сканира

Освен антивирус предлага и функционалност на „ пясъчник ”

В допълнение към отбраната в действително време, Comodo Cloud Antivirus предлага четири режима на сканиране и така наречен пясъчник

Comodo Cloud Antivirus пази компютъра от закани за сигурността, като съчетава типичен антивирус с благоприятни условия за безвредно осъществяване на приложения в особено обособена виртуална среда (sandbox, или „ пясъчник ”).

Инсталирането на защитния програмен продукт е оптимално опростено за потребителя, от който не се изискват съвсем никакви дейности. След привършване на инсталацията, антивирусът започва автоматизирано. Интерфейсът е подсъзнателен, с елементарен достъп до всички варианти.

В допълнение към отбраната в действително време, Comodo Cloud Antivirus предлага четири режима на сканиране, като включва обособен модул за всеки от тях – бързо, цялостно, на папки и файлове, изборно съгласно потребностите на поребителя. Липсва обаче алтернатива за планувано сканиране.

Интересна опция на тази стратегия е отбраната с „ пясъчник ” (sandbox). Тази функционалност, също обособена в обособен модул, разрешава осъществяване на някои приложения в безвредна среда, без риск от щета на системата. Предвидени са настройки за пясъчника в менюто за настройване.

В умозаключение, Comodo Cloud Antivirus се явява функционална антивирусна стратегия, която подсигурява компютъра с няколко защитни модула и поддържа пясъчник. Предимства са комфортният интерфейс и опциите за конфигурация, само че явен минус е неналичието на алтернатива за планувано сканиране.

Даунлоуд: Comodo Cloud Antivirus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР