Оставките на зам.-главния прокурор Иван Гешев и шефа на антикорупционната

...
Оставките на зам.-главния прокурор Иван Гешев и шефа на антикорупционната
Коментари Харесай

Поддръжници на Десислава Иванчева и Биляна Петрова искат оставките на Иван Гешев и Пламен Георгиев

Оставките на зам.-главния прокурор Иван Гешев и шефа на антикорупционната комисия Пламен Георгиев желаеха от организацията " Зелен Младост ". Защитниците на някогашния кмет Десислава Иванчева и заместника й Биляна Петрова за следващ път остро разкритикуваха дейностите на прокуратурата в шумния развой и подчертаха, че досега не са показани никакви действителни доказателства, които да уличават двете дами в корупция.
 
Точно 8 месеца откакто от прокуратурата се похвалиха с следствието за корупция в община " Младост " неправителствената организация, която пази Десислава Иванчева и Биляна Петрова, изиска оставки.

" Ние, жителите в отбрана на Иванчев и Петрова, Сдружение " Зелен Младост ", желаеме неотложно лицата Иван Гешев и Пламен Георгиев да подадат оставки. Ако не го създадат да бъдат отстранени по съответния ред. Делото против Иванчева и Петрова, и така наречен медиатор Дюлгеров е знаково дело за цялата история на нашия преход ", съобщи Петър Кърджилов.
Според юриста на Десислава Иванчева Димитър Марковски представителите на държавното обвиняване по делото показват свръхамбиция.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР