Оставката на Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката.

...
Оставката на Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката.
Коментари Харесай

Росен Карадимов: Борисов е орисан да има малшанс с ЧЕЗ

Оставката на Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила е утешителен ход. Във време на рецесия се прави кръвопускане с вярата, че ще се успокои организмът. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия общественият антрополог Харалан Александров.

Острите престрелки в политиката ни са провокирани от Българска социалистическа партия и от социологическите организации виждаме, че към този момент дават резултат. Този път Нинова откри доста добър мотив за офанзива. Вече никой не има вяра, че става дума за стопански връзки сред продавач и покупател, всички считат, че има политическа интервенция, съобщи Александров.

По думите на политическия анализатор Росен Карадимов оставката на Теменужка Петкова е чудноват и абсурден ход. Никой не разбра претекстовете за този ход. Познанството с тази жена не е сериозен претекст, по-скоро мисля, че става дума за под паника ход. Самият факт, че една такава договорка може да докара до оставката на министъра на енергетиката, демонстрира че това не е регулярна договорка. Става дума за структуроопределящо дружество с 2 млн. български консуматори. Навсякъде по света е обикновено страната да има отношение към такава договорка преди тя да бъде подписана, а не по-късно. Думите на Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, че страната е трябвало да купи ЧЕЗ се посрещнаха с подигравка, само че тъкмо това направи един десен Орбан в Унгария. Нормално е структуроопределящите сфери в страната да бъдат под неин надзор, съобщи Карадимов.

Премиерът има малшанс с ЧЕЗ. Първото му държавно управление падна тъкмо след митинги за цените на тока. Смятам, че това е някаква орис, добави Карадимов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР