Оставката на Карадайъ и голямото оперативно завръщане на Ахмед Доган

...
Оставката на Карадайъ и голямото оперативно завръщане на Ахмед Доган
Коментари Харесай

Ахмед Доган не умирал от желание да излезе пак на терен

Оставката на Карадайъ и огромното оперативно завръщане на Ахмед Доган е добра вест за Движение за права и свободи, късмет за смесените райони. Както Движение за права и свободи се освободи от оковите на дългото сатанизиране, по този начин би трябвало да скъса синджира на етническото ограничение. Днес, 8 ноември, логиката на триумфа вещае Делян Пеевски да застане отпред на Движение за права и свободи. Това съобщи журналистът Илхан Андай ред БиТиВи откакто през вчерашния ден вечерта стана ясно, че ръководителят на партията Мустафа Карадайъ подаде оставка.

Според Андай е време Доган да закрие, да трансформира Движение за права и свободи и е време партията да получи ново име с " демократична, демократичен ". Доган не умира от предпочитание да излезе на терен, като на националната конференция или Делян Пеевски ще бъде водач на партията или партията ще е със съпредседатели.

Депутатите ще научат тази заран в Народното събрание какво ще се случи с Движение за права и свободи след раздялата с Мустафа Карадайъ. Без подозрение Ахмед Доган ще си остане на първото ходило, Пеевски ще остане на второто ходило, а всички останали на третото ходило. Кметовете отличници на Движение за права и свободи ще бъдат политически пчелички с сан на заместниците на партията и просто ще бъдат по-разпознаваеми - бачкатори като Делян Пеевски, уточни Андай.

С Делян Пеевски отпред Държавно стопанско предприятие ще гони да повтори отличния резултат от локалните избори. Това ретранслиране на парламентарен избор значи, Делян Пеевски и най-близките му в екипа да се стремят към осъществяване на изборната кота - 430 000 гласа, които подсигуряваха на Движение за права и свободи връщане на властта през парадния вход.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР