Оставката ми е в джоба и съм готов да я

...
Оставката ми е в джоба и съм готов да я
Коментари Харесай

Шефът на МВР коментира инцидента с Деница Сидерова и обяви...

Оставката ми е в джоба и съм подготвен да я дам, в случай че сме сбъркали. Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Младен Маринов, оповестява „ Фокус “.

Попитан по какъв начин ще разяснява пътния случай, при който беше наранена дамата на Волен Сидеров, Маринов отговори: „ По отношение на ПТП-то е открито, че суданският жител е управлявал автомобила със удостоверение за ръководство, което не важи в България. За това му е формиран акт и автомобилът е дерегистриран и спрян от придвижване “.

Той уточни, че казусът с оставките на министри постоянно е отворен. „ Оставката ми е в джоба, тъй че когато ми бъде поискана, съм подготвен да я дам, в случай че сме сбъркали. Разбирам реакцията на господин Сидеров, тъй като е обиден човек от неговото семейство, само че не трябва да прекрачваме закона в нито един случай “, разяснява Маринов.

Във връзка с рецензиите на премиера и основния прокурор във връзка с „ Икономическа полиция “, министърът отговори, че ги приема. „ Главният прокурор е индивидът, който има най-пълно наблюдаване както върху активността на полицията, по този начин и на прокуратурата. И проблеми в едната води до проблем с целия развой по следствие на незаконната активност. Така че аз ще направя разбор и ще подхваща съответните ограничения. Винаги съм изхождал от това дали човек е експерт или не и всеки, който не дава отговор на упованията на експедитивност и качество на работа, ще отпада “, разяснява Маринов.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР