Оставиха в ареста шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София.

...
Оставиха в ареста шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София.
Коментари Харесай

Шофьорката, причинила катастрофа с жертва в София - пияна и в насрещното

Оставиха в ареста шофьорката, предизвикала злополука с жертва в София. На дамата е повдигнато обвиняване за това, че към 22.50 часа на 17 декември в столицата при ръководство на лек автомобил, движейки се по ул. " Бойчо Бойчев " в посока от бул. " Президент Линкълн " към ул. " Суходолска ", навлязла в лентата за насрещно придвижване се сблъскала с насрещно движещия се лек автомобил.

В резултат на това тя по несъобразителност предизвикала гибелта на лидера на другата кола, както и междинна телесна щета на пасажера в него. Водачката на лекия автомобил е направила закононарушението в пияно положение.

Разследването по досъдебното произвеждане продължава. От прокуратурата показват, че това е следващ случай на жестоко нарушение на разпоредбите за придвижване по пътищата при ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол, в резултат на което умират почтени жители.

По тази причина по-рано през годината основният прокурор на България насочи оферти за изменение на Наказателния кодекс, чието приемане би спомогнало за ограничение на осъществяването на този тип закононарушения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР