Оставете настрана клишето с червените рози и скъпите шоколадови бонбони

...
Оставете настрана клишето с червените рози и скъпите шоколадови бонбони
Коментари Харесай

Най-романтичните дестинации за Деня на влюбените

Оставете настрани клишето с алените рози и скъпите шоколадови бонбони и подарете на колегата си нещо в действителност вълнуващо за Свети Валентин, поучава tialoto.bg.

Не съществува по-добър метод да отпразнувате любовта си един към различен от това да изживеете едно сантиментално премеждие.

От столицата на любовта – Париж, до кристалните води на Санторини, туроператорите дават своите оферти за най-хубавите дестинации за сантиментално бягство този Свети Валентин:

1. Санторини, Гърция

Санторини е обичано място от туристите, поради спиращите дъха гледки, зашеметяващите плажове и приказната локална кухня. Островът е парадайс за тези, които желаят да се измъкнат от всекидневието и да се насладят на спокойна и релаксираща отмора.

 2. Сицилия, Италия

Една от най-красивите дестинации в Италия, Сицилия, е идеална за тези, които търсят фантастична кухня и отмора.

Със своите невероятни плажове, кристално чисти води и другарски настроени хора – това е идеалното място за зареждаща отмора с обичания.



3. Исландия

Исландия е съвършена сантиментална дестинация за тези, които обичат приключенията. Там може да разгледате красивите зимни пейзажи. Освен това, Исландия е известна дестинация за хората, които мечтаят да видят Северното зарево.

Ако изберете и спа хотел, ще съчетаете приключението с почивката и ще прекарате незабравимо.



4. Париж, Франция

Градът на любовта. Ако не обичате да пътувате прекомерно надалеч, само че въпреки всичко желаете да се насладите на сантиментална отмора, Париж постоянно е опция за приказен уикенд.

Романтиката е естествено положение на този град, а за вас остава единствено да се насладите на компанията си.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР