Остават само 17 дни до края на 2023 г. Това

...
Остават само 17 дни до края на 2023 г. Това
Коментари Харесай

Наум Шопов стресна с мускули

" Остават единствено 17 дни до края на 2023 година Това е време, в което всеки от нас си прави равносметка за миналата година – за нещата, които е постигнал, тези, които не е съумял, и тези фантазии, които следва да сбъдне! ", по този начин стартира един от скорошните си постове артистът Наум Шопов. А това, което демонстрира, няма по какъв начин да остави безучастен никого.

Шопов към този момент е подготвен с обичайна в края на годината равносметка, само че в неговия случай тя очевидно е обвързвана значително с метода, по който наподобява. В случая фрагментите са повече от красноречиви!

" Постигнах задачата, която си бях сложил при започване на годината! Никога не съм бил в толкоз добра форма, колкото тази! Никога не съм поддържал такава кондиция толкоз елементарно - без апетит и часове кардио! За първи път от най-малко 5 години, съумях да запазя рамото си крепко, без да се обострят старите травми!

Благодарен съм, че имам опцията да бъда толкоз деен. Това е решението, както за физическото, по този начин и за психическото ми здраве! Най-добрият метод да имаш самочувствие е да имаш планина от доказателства, че правиш сложните неща, които другите пропущат! ", написа той в Инстаграм профила си. 

Припомняме, че по-рано тази година Наум Шопов бе водещ на новия сезон на сантименталното риалити " Ергенът ", където още веднъж сподели забележителна физическа форма, както бе и в предните два сезона.
Актьорът съумя да приключи и следването си по медицина, което също бе една от огромните му цели за изминаващата към този момент година. А дали през новата 2024-та няма да ни изненада с още нещо, ще изчакаме, ще забележим.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР