Остават по-малко от два месеца до началото на Световното първенство

...
Остават по-малко от два месеца до началото на Световното първенство
Коментари Харесай

Показаха къде ще спят феновете на Мондиал 2022

Остават по-малко от два месеца до началото на Световното състезание в Катар, а фотосите, които бяха разпространяване, не наподобяват по никакъв начин обнадеждаващи за почитателите, избрали настаняване във фенските комплекси построени от домакините.

Освен първокласно настаняване в хотели, обичайно се предлага и настаняване в контейнери или палатки във почитател селища на няколко места.

Журналистът Иън Хърбърт посети местата за настаняване в Катар, като за мачовете към този момент има продадени 2 млн. билета. Той твърди, че точно настаняването е най-големият проблем за уредниците.

„ Настаняването буди същинско безпокойствие. Кабините за почитатели към момента се строят на мястото, което видях. Това е голям, безчувствен комплекс с безконечен набор от идентични контейнери. Не е ясно къде ще бъдат оборудванията за храна “, сподели Хърбърт.

Освен контейнери, почитателите могат да изберат и населено място с палатки. Изградени са общо три такива комплекса, нито един от които не е покрай довеждане докрай.

В посочените палаткови комплекси има щандове за храна и сервирането на алкохол е неразрешено. Потребителите ще имат достъп до басейна и фитнеса, а плажът е наоколо.

Нощувките в контейнери за почитатели костват към 50 евро на вечер, а палатките са двойно по-скъпи.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР