Остават броени дни до шоуто на “ABBA REAL BAND SERBIA

...
Остават броени дни до шоуто на “ABBA REAL BAND SERBIA
Коментари Харесай

Броени дни до сръбските ABBA в Пловдив


Остават броени дни до шоуто на “ABBA REAL BAND SERBIA ” в зала С.И.Л.А. в Пловдив. Невероятните сръбкини “Агнета ” и “Ани-Фрид ” ви чакат тази събота, 17 февруари в комплекс С.И.Л.А., началото ще бъде в 19:30 часа!

Организаторите от „ Балканик Интернешънъл “ припомнят на всички фенове на най-продавания квартет в света, че могат да се насладят на всички огромни шлагери на именитата шведска група като Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S. и доста други, изпълнени онлайн от всепризнатите “ABBA REAL BAND SERBIA ”.

Welcome Drink, лотария за златно украшение, фланелка с подпис на Ивелин Попов, шоу с невероятна музика, блестящи костюми, гръмък тон и светлини и доста въодушевление чакат публиката на “ABBA REAL BAND SERBIA ” единствено на 17 февруари в зала С.И.Л.А.

Билети към момента може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов “, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информативен център Римски стадион, каса на Античен спектакъл и онлайн на Eventim.bg.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР