Остават броени часове до началото на уебинара Разширяване на възможностите“,

...
Остават броени часове до началото на уебинара Разширяване на възможностите“,
Коментари Харесай

Броени часове до уебинара „Разширяване на възможностите“ – регистрирайте се

Остават броени часове до началото на уебинара „ Разширяване на опциите “, част от плана „ Преход на опциите “, съфинансиран от Европейския съюз. Онлайн събитието ще се организира през днешния ден, 18 юни, от 11:00 часа в Zoom. Все още имате опция да се регистрирате и да се включите в продуктивните полемики, които ще се състоят. Линк за достъп можете да получите, като попълните формата за регистрация тук.

Уебинарът ще събере сполучливи бизнесмени, смели вложители и новатори на национално и интернационално равнище, с цел да обсъдят диверсификацията на районните стопански системи, подвластни от въглищата. Целта е да се ускори иновационният капацитет на локалните заинтригувани страни и да им се даде опция да мислят по-мащабно и ексцентрично при кандидатстване за европейско финансиране.

Събитието включва два панела, модерирани от Ангелина Тодорова, специалист по европейски политики и някогашен заместник-министър на районното развиване. Сред доказаните лектори са Анес МОНФРЕ, началник на отдела за политиката на доближаване в България, Унгария, Словения в Генерална дирекция „ Регионална и градска политика “ на Европейската комисия, Генадий Кондарев, старши помощник за Централна и Източна Европа в E3G, Бощян Крайнц, шеф на Енергийната организация на района Савинска, Шалешка и Корошка (Институт KSSENA) в Словения и други.
Програма на уебинара11:00 - 11:15 Откриване11:15 - 12:30 Панел 1: Устойчивост, умна специализация и пътища към „ зелен “ напредък на районите, подвластни от въглищата12:30 – 12:45 Кафе пауза12:45 – 14:15 Панел 2: Разширяване на опциите пред районите, подвластни от въглищата, посредством европейско финансиране14:15 – 14:30 Обобщение и закриване
Не пропускайте опцията да се включите в уебинара и да се запознаете с новите вероятности и благоприятни условия за зеления преход в България!

Съфинансирано от Европейския съюз. Изразените възгледи и отзиви обаче принадлежат напълно на техния(ите) автор(и) и не отразяват безусловно възгледите и мненията на Европейския съюз или на Европейската комисия. За тях не носи отговорност нито Европейският съюз, нито Европейската комисия.

Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР