Оставаме на същата позиция. Не бихме влезли и гласували едно

...
Оставаме на същата позиция. Не бихме влезли и гласували едно
Коментари Харесай

Корнелия Нинова Прочете Тежката Присъда На Кабинета Борисов-3

Оставаме на същата позиция. Не бихме влезнали и дали своят вот едно или друго кадрово предопределение. Мисля, че времето, което изтече от излизането ни до през днешния ден убеди и най-големите ни скептици, че ходът ни е верен ", разяснява тя.

По думите на Нинова, всеки ден и всяка седмица се дават доказателства, че това болшинство е изчерпано, и като законодателство, и морално, и политически.

" Цветанов си отива, моделът остава. Една седмица цяла България се занимава с жилищата на властта. Гадае се каква ще е ориста на Цветан Цветанов, по какъв начин Бойко Борисов ще реагира и ще реши казуса. Няма по какъв начин Борисов да реши казуса, тъй като " Апартаментгейт " е разследване, не причина ", съобщи Корнелия Нинова.

Според нея, казусът е в построения модел на ръководство през последните 10 години.

" Бойко Борисов споделя, че е основал партията си, с цел да се бори с корупцията. След 10 години ръководство корупцията му пребори партията. Единият си отива, Борисов " реже " едната глава, идва различен. Мозъкът е Бойко Борисов, до момента в който той ръководи, няма по какъв начин нещо да бъде променено ", безапелационна бе лидерката на Българска социалистическа партия.

По думите й, през последните 10 години всички държавни управления и болшинства одобряват лобистки закони в полза на избрани олигарси, които им се отблагодаряват дали с пари, дали с жилища.

" Втората характерност на ръководството е политическият рекет - дали да му го откраднеш, или да ти заплати в апартамент. Какво се случи с първите жилища на Цветанов, а с жилището на Горанов - нищо ", посочи водачът на Българска социалистическа партия.

Тя добави, че през идващите дни от Българска социалистическа партия ще показват разработка за признатите по време на кабинета " Борисов 3 " лобистки закони - " какъв брой такива закони са признати, в чий интерес и за какъв брой пари ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР