Остава само седмица до появата на бебето на Ева Лонгория.

...
Остава само седмица до появата на бебето на Ева Лонгория.
Коментари Харесай

Ева Лонгория ражда до дни

Остава единствено седмица до появяването на бебето на Ева Лонгория. Холивудската звезда описа за този финален интервал на бременността си на страницата си в Instagram. Там тя показа, че към този момент ѝ се коства доста тежко, само че макар компликациите Антонио Бастон и Ева Лонгория с неспокойствие чакат появяването на бебето.

Ева снима няколко видеа, където споделя, че напоследък се усеща некомфортно, само че продължава да се занимава с йога и да се придържа към вярното хранене.„ В последната седмица се усещам дискомфортно. Тежко ми е да вървя и да вдишвам. Въпреки това не преставам да се занимавам с йога, аеробика, разходки и масаж. Продължавам да му приказвам, че с неспокойствие очаквам да го видя. Много желая да се срещнем “.

Тя също по този начин прибавя, че счита, че възпитанието на бебето е доста сложна задача. Затова тя прикани почитателите си в мрежата да помнят по какъв начин техните родители са се старали за тях. Актрисата от „ Отчаяни съпруги “ показа и фотография в собствен профил, където си проличава какъв брой доста е пораснал коремът ѝ.

Ева Лонгория е брачна половинка на предприемача Антонио Бастон. През декември предходната година стана ясно, че двамата чакат наследник.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР