остава положително.След като беше диагностицирана с множествена склероза през 2018

...
остава положително.След като беше диагностицирана с множествена склероза през 2018
Коментари Харесай

Селма Блеър споделя актуална информация за здравето си на фона на битката с множествената склероза

остава позитивно.

След като беше диагностицирана с множествена склероза през 2018 година и влезе в ремисия през 2021 година, звездата показа скорошна настояща информация за нейното здраве.

„ Министерски съвет е добре “, разкри Селма в Instagram на 29 януари. „ Все още съм в ремисия. Предстои ми още един ядрено-магнитен резонанс и кръвни проучвания, само че наподобява се оправям добре. “

И до момента в който нейната Министерски съвет е под надзор, резултатите от синдрома на Ehlers-Danlos са сложни за Селма.

Състоянието визира съединителната тъкан, което постоянно предизвиква прекомерно гъвкави стави и еластична, нежна кожа, съгласно клиниката Mayo. И по този начин, до момента в който други постоянно се разтягат, с цел да облекчат мускулите, актрисата от Хелбой означи, че тя не може.

„ Ehlers-Danlos ще ме създадат в действителност, в действителност, в действителност корав, тъй като ще издърпам мускулите си прекомерно елементарно “, изясни тя. „ Това не е нищо, което да наподобява на ужасни, страшни неща или нещо сходно. Това е едно от тези спомагателни неща, които се трансформират в х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР